Olvassa el, milyen vendégértékelések szerepelnek rólunk szállásközvetítő oldalakon vagy írja le a saját véleményét az oldal alján található komment-felületen!

 

“Kedves Reni,Adri!❤

Nagyon szépen köszönjük,h itt lehettünk ismét nalatok! Fantasztikus napokat töltöttünk el!❤ Egy igazi ékszerdoboz ez a hely.
Az apartman is egy kis csoda, annyira örülök, h egy hétig az otthonunk volt!
Köszönünk mindent, ha lehet, szeretnénk jövőe is jönni!❤❤❤

/Anita – 2023.07./

 

 

A szállás szép, jól felszerelt, Vir szigete csodálatos. Baráti társasággal mentünk,gyakran kiültünk este beszélgetni,zenét hallgattunk,(persze csak mértékkel) és mégsem zavarta a szomszédságot. Szinte mindent megtalálni a közelben! Annyit sajnáltunk, hogy főleg kavicsos strandok találhatóak itt, de találtunk a közelben egy szép homokos,sekély strandot is. Ajánlani tudom!!!

/Baráti társaság– 6 nap alapján
(2 éve) Magyarország/

 

Az apartman mindennel felszerelt (vasaló, tölcsér, szűrő, szivacs, tisztítószer, konyharuha…) Közel van mind a két oldalra a tengerre….ez felbecsülhetetlen. Közelben egy szupermarket, aminek az árak csak egy kicsivel voltak drágábbak,mint Zadaron.

/Baráti társaság– 6 nap alapján
(3 éve) Magyarország/

One thought on “Vendégértékelések

 1. Mi 2019. júliusában szálltunk meg az egyik apartmanban.
  2 kis gyerekkel nagy előny volt, hogy az utca végén, kb 150-200 méterre van a -kavicsos- tengerpart. Nem kellett sokat cipelni a strandcuccokat és amikor elfáradtak a kicsik, hamar otthon voltunk. A víz kristály tiszta, szabad szemmel is láthatóak a halak, amik egészen közel úsznak az ember lábához.
  A konyha jól felszerelt; ha valaki főzne, meg lehetne oldani simán egy két fogásos ebéd elkészítését is. Kipróbáltuk a grillt is, szuper, hogy ilyen lehetőség is van!
  A bolt szintén 100-150 méterre van, jól felszerelt, mindent megtaláltunk amire szükségünk volt. Pénzváltó a bolt után talán 50 méterre, vele szemben pékség, frissen sütött pékárukkal. A déli part mentén (másik irányban kb 10-15 perc séta-gyerek tempóban) több étterem, kifőzde is van. Mindent nem sikerült bejárnunk a szigeten az apró lábak miatt, így a helyben -szomszéd szerint- létező homokos partot nem találtuk meg.
  Helyette egyik nap átautóztunk Nin-re, ahol egészen újnak tűnő strandot találtunk. Végig homokos, fapallókon lehet sétálni a part mentén, büfék, illemhelység is van. 2 nagyon fontos dolog van még itt gyerekkel: egy játszótér, amit szerintem nagyobbak is élveznek még, valamint a sekély víz- babával is bevállalható terep. Lehet vizibiciklit is bérelni – bent a lehorgonyzott bicikliknél is csak combközépig ér egy felnőttnek a víz.
  A parton ücsörögve a sekély és tiszta vízben kiseb-nagyobb rákokat, tengeri csigákat is megcsodálhattunk, hogyan közlekednek a vízben! Itt lehet találni szép kagylókat és érdekes formájú csigaházakat is.

  Mi összességében jól éreztük magunkat! Az apartmant tisztán kaptuk meg, a hűtőben pedig kellemes meglepetésként várt kicsit és nagyot egy kis hűsítő ital

  Bátran ajánlom másnak is. Szerintem még mi is visszatérünk ide 🙂

Comments are closed.